DOBRODOŠLI

Mi Razvijamo Liniju Prirodnih Proizvoda Termo Vuneni Pojas

Novi Inovativni Brend Namenjen Očuvanju Zdravlja

Termo Innovation Tim

Prirodna Linija Proizvoda Termo Vuneni Pojas

Naša Kompanija

Kompanija je osnovana kao porodična firma. Primarne proizvode čine proizvodi bazirani na primeni čiste vune u kombinaciji s prirodnim materijalima. Obzirom da od samog početka postoji interes kupaca za ovim proizvodima zbog samog značaja za ljudsko zdravlje, nastojali smo proširiti svoje proizvodne i prodajne kapacitete.

Termo Vuneni Pojas je patent, sa zaštitom autorskih prava od strane Zavoda za intelektualnu svojinu. (Glasnik Intelektualne svojine 2008, 2009).

U cilju daljeg razvoja započeli smo saradnju sa Akt, Stefan Doo iz Arilja, koji je sada proizvođač termo vunenih proizvoda. Naš tim je uspeo da ove proizvode učini dostupnim svim kupcima i tržištima. Naš tim je sastavljen od ljudi s iskustvom, s različitim veštinama i kompetencijama, ali zajedničkim ambicijama i voljom za razvojem inovativnih proizvoda.

Naši napori su usmjereni na razvoj talenata u kreativnim i inovativnim dostignućima svakog pojedinca u našem timu i kontinuiranom razvoju daljih mogućnosti.

%

Potencijalnih Proizvoda

%

Potencijalnih Prodajnih Mesta

%

Zadovoljnih Korisnika

Nagrade i Dostignuća

Naš tim poseduje inovativna rešenja najvišeg kvaliteta. Proizvod “Termo Vunni Pojas” je nekoliko puta nagrađivan za kvalitet i inovativnost, na konkursu za najbolju tehnološku inovaciju.

Dobitnici smo prestižne nagrade za 2009. godinu na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju, za domen medicine, kao i za najbolji ženski tim 2009. i 2010. godine na istom takmičenju.

        

                            

Thermo Woolen Belt

Dobitnici smo specijalne plakete u okviru akcije NAJBOLJE IZ SRBIJE za 2010. godinu u kategoriji “najuspješnije uvođenje novog brenda.”

Dobitnici smo zlatne medalje na Tesla Festu od strane udruženja inovatora, kao i zlatne medalje i sertifikata od strane Svetske organizacije za intelektualnu svojinu u Ženevi, 2012.

Ponosni smo na naše aktivnosti i dugogodišnje nagrađivane inovacije i ostvarene doprinose, za kvalitet i posvećenost proizvodima koje stvaramo. Naša najveća nagrada su zadovoljni korisnici i raduje nas da možemo svakodnevno da pomažemo ljudima da se osećaju bolje i zadovoljno.

Naša Misija

Naš tim će uvek i kontinuirano raditi na stvaranju inovativnih trajno upotrebljivih proizvoda od prvenstveno prirodnih materijala, aktivno učestvovati u lancu rešavanja, očuvanja i zaštite ljudskog zdravlja.

Ulažući u sopstveni razvoj ujedno ulažemo i u ljudsko zdravlje, gradeći mehanizme koji unapređuju zdravlje nacije.

Nastojimo i verujemo da će i najsmeliji naši planovi za budućnost postati stvarnost, a najveću garanciju budućeg uspeha predstavljaju zadovoljni korisnici naših proizvoda.

Termo Vuneni Pojas Čuvar Vašeg Zdravlja !

We Prefer Natural Life

Mi Smo Usmereni na Prirodni Životni Stil i Prirodne Proizvode

Budite U Kontaktu

Sa Nama

Molim Vas Budite Slobodni Da Nas Kontaktirate Ukoliko Imate Bilo Kakav Komentar Ili Pitanje